Warm welkom!

Een jaar geleden openden wij de deuren van onze logeerderij. In ons 1e jaar hebben wij heel veel gasten mogen ontvangen en als we het gastenboek doorlezen, dan hebben ze stuk voor stuk genoten van hun verblijf bij De Kukel. Dat is heel fijn! Daar doen we het immers voor. Genieten van een (korte) vakantie en opgeladen weer naar huis gaan, hoe heerlijk is dat?

Genieten begint voor ons bij het moment van aankomst. Voor al onze gasten zetten wij een welkomstpakket klaar met een hapje, een drankje en natuurlijk verse eitjes. Logeerderij De Kukel is een plek om te onthaasten en te genieten van de goede dingen van het leven. Kortom, “la dolce vita” maar dan niet in ItaliĆ« maar in West-Friesland. Lekker weg in eigen land kan heel verrassend zijn. Onze logeerderij ligt dichtbij de stad Hoorn. Een mooie stad uit de gouden eeuw met een gezellige haven. De combinatie van de stad en het buitenleven maken De Kukel een ideale uitvalsbasis voor je (mini)break.

Wil jij weten wat onze gasten over ons hebben geschreven? Kijk dan eens in het gastenboek op onze website of volg ons op social media.

https://www.instagram.com/logeerderij/

https://www.facebook.com/Logeerderij-De-Kukel-104769074755311

Nieuws van De Kukel #11