Het roer om.

Ben jij ook zo dol op programma’s zoals “Ik vertrek” of “Het Roer Om”? Kijken hoe mensen zich vestigen in een ander land waar ze vaak de taal niet spreken en waar ze beginnen aan een nieuwe uitdaging die vaak de start van een Bed and Breakfast, pension of camping betekent. Respect heb ik voor deze mensen die het toch maar gewoon doen: het oude, vertrouwde achter zich laten en op zoek gaan naar een nieuw avontuur.

Wij hebben 3 jaar geleden ook gekozen voor een nieuw avontuur. Misschien niet zo spannend en ingrijpend als de mensen op TV maar voor 2 mensen uit het onderwijs was onze actie best ondernemend. We kochten een huis met een vrij grote, leegstaande schuur met als doel die om te bouwen tot een vakantiehuisje. Dat was de start van Logeerderij De Kukel. Dus een beetje “het roer om” in eigen land en daarnaast werken we ook nog steeds in het onderwijs. 

Het contact met onze gasten geeft ontzettend veel energie en wat is het leuk om onze bijzondere plek te delen met mensen uit binnen- en buitenland. Bijkomend voordeel is dat we nu een aantal weken vrij zijn en samen met de gasten kunnen genieten van de zomervakantie. Even geen school maar fulltime gastheer en gastvrouw. Wij hebben er zin in! 

Fijne zomer.

Nieuws van De Kukel #12