September herfstmaand

En toen was het ineens alweer september. De 9e maand van het jaar. De (zomer)vakantie is voorbij en de herfst staat voor de deur. Maar geen reden tot paniek want De Kukel heeft iets leuks!

In september zijn wij namelijk getrouwd en dat is dit jaar 25 jaar geleden. Bizar hoe dit werkt in je brein. Aan de ene kant lijkt het als de dag van gisteren maar 25 jaar is toch wel een hele lange periode waarin ontzettend veel is gebeurd. Tijd dus voor een feestje. Allereerst met het gezin en de familie. Maar ook met onze gasten.

Want als je in september boekt voor een verblijf van minimaal 2 nachten in oktober, november of december 2023, dan ontvang je 25% korting op de totaalprijs. Kom dus in het najaar genieten in onze logeerderij en ontdek West-Friesland in de herfst. Ook dan is het namelijk heerlijk in Hoorn en omgeving.

https://visithoorn.nl/

Bezoek een leuk museum. Wandel door de Hoornse Straatjes. Ga naar de film bij Cinema Oostereiland (de voormalige gevangenis met ligging aan het Markermeer). Er zijn genoeg leuke plekjes om je op te warmen met koffie, thee of warme choco. En terug bij De Kukel geniet je in de jacuzzi. Klinkt goed toch?

Wil jij er nog even tussenuit of wilde je toch al een keer komen logeren? Grijp dan nu deze kans en verleng je vakantiegevoel. Boeken kan via onze website onder vermelding van Kukel25.

Hopelijk mogen we jou/jullie ontvangen.

Lieve groet,

Ids en Daniƫlla

Nieuws van De Kukel #16