Cheers to 2024!

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Het is een cliché maar wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel. Heb jij plannen of goede voornemens? Wij beginnen 2024 meteen met een leuke actie. Dit wordt namelijk alweer ons 4e seizoen dat we gasten gaan ontvangen in de logeerderij.

Mooi om de groei te zien van hoe we in 2021 begonnen en hoeveel gasten ons nu inmiddels weten te vinden. We zijn blij met onze vermelding op Bijzonder Plekje maar veel buitenlandse gasten vinden ons ook via Airbnb of sociale media. Ben jij benieuwd waar onze gasten zo enthousiast over zijn? Lees dan de reviews in ons gastenboek. Of nog leuker, kom zelf een keer logeren bij De Kukel. De hele maand januari kun je gebruik maken van de volgende actie: 4=3 OF 3=2

Dus als je boekt in de maand januari voor een verblijf van 4 nachten (midweek) of 3 nachten (lang weekend) dan krijg je 1 nacht van ons cadeau. Je hoeft niet in januari te komen logeren hoor maar wil je verzekerd zijn van een plekje in onze logeerderij, boek dan nu alvast je verblijf voor 2024.

We kijken uit naar jullie komst en hopen er weer een mooi seizoen van te maken met en voor jullie!

Liefs van Ids en Daniëlla

Nieuws van De Kukel #17