Nazomeren in eigen land? Why not?

September… genieten van de nazomer bij logeerderij de Kukel. “La dolce vita” of “joie de vivre”? Wij helpen je daar graag bij. Logeren bij De Kukel betekent onthaasten, eindelijk tijd hebben voor jezelf en genieten van de goede dingen in het leven. Daarom zorgt De Kukel in de maand september voor een Bourgondisch borrelplankje bij de wijn. (H)eerlijke streekproducten van Jam en Zo en de Bakker van Hoorn staan klaar in onze logeerderij.

Smaakt dat naar meer?
Dan kun je terecht bij brasserie d’Oude Veiling in Zwaag voor koffie, lunch of diner. Informeer naar het speciale, 3-gangen verrassingsmenu (inclusief welkomstdrankje) speciaal voor onze gasten. Het restaurant ligt op loopafstand van onze logeerderij.

Mocht het weer tijdens het nazomeren wat tegenvallen, dan zijn er genoeg musea in de buurt die je kunt bezoeken. Niet alleen in Hoorn maar ook in de omgeving.

Wist je bijvoorbeeld dat…
The Beatles hebben opgetreden in Oosterblokker? Dat was in 1964. Vlakbij de Kukel staat het Beatles monument. Dus waarom naar Liverpool om oude tijden te herleven? Ook in Alkmaar is het mogelijk om het Beatles museum te bezoeken. Bezoek deze leuke stad en treed in de voetsporen van The Fab Four…

https://www.d-oudeveiling.nl

https://www.jamenzo.nl

https://debakkervan.nl

https://www.thebeatlesinblokker.nl

https://www.beatlesmuseum.nl

https://alkmaarprachtstad.nl

Nieuws van De Kukel #6