Gelukkig nieuwjaar!

Het jaar 2022 is begonnen… 365 dagen liggen voor ons als een onbeschreven blad. Goede voornemens of niet, maak van elke dag een dag met bijzondere momenten. 

Bij ons is het al jarenlang traditie dat we het oude jaar afsluiten of het nieuwe jaar inluiden met een stevige wandeling door het bos, de duinen en over het strand. Altijd hetzelfde rondje maar steeds weer bijzonder. Even uitwaaien in de natuur en genieten met het gezin. Een soort nieuwjaarsduik maar dan op het droge. Daar hoort natuurlijk ook warme chocomelk of een glühwein bij. Dit jaar “to go” maar volgend jaar hopelijk weer in een gezellige strandtent. 

Vanuit onze logeerderij ben je snel op het strand en kun je wandelen of fietsen in de buurt van Bergen, Schoorl of Egmond. Zo’n dagje aan de kust geeft een heerlijk vakantiegevoel.

Ook een keer genieten in onze logeerderij en de omgeving verkennen? Dat kan vanaf april. En omdat we in april 2022 een jaar bestaan, krijgt iedereen die in april bij ons komt logeren een korting van 10%. Gewoon, omdat we het leuk vinden om bijzondere momenten te vieren.

Zien we jou dit jaar bij De Kukel?

Nieuws van De Kukel #9